Közélet

Válogatott módszerekkel alázta volt barátnőjét a zalai zaklató

depresszió (Array)
depresszió (Array)

A férfi békülni akart, de hiába próbálkozott, ettől pedig egyre dühösebb lett. Ekkor már mindent elkövetett azért, hogy tönkretegye egykori szerelmét.

Változatos internetes eszközökkel zaklatta exbarátnőjét egy zalai férfi. A pár 2014 márciusában szakított, de a férfi békülni akart, először telefonon hívogatta, majd üzenetekkel bombázta egykori szerelmét. Választ azonban nem kapott, így egyre durvább hangnemben fogalmazta meg írásait, tette mindezt több százszor.

2014 decemberében még tovább ment, „Az internet pöcegödre” elnevezésű oldalra – rendszeresen megváltoztatott elektronikus postafiókcímről és névvel – intim körülmények között készült fotókat töltött fel, volt barátnője teljes nevével és elérhetőségével. Emellett kommentelőként gyalázkodó, lejárató szövegeket, képeket jelentetett meg a közösségi oldalon és más internetes fórumokon.

A zaklatásnak a rendőri eljárás vetett véget, az ügyészség pedig most vádat emelt a férfi ellen – zaklatás mellett – személyes adattal való visszaélés és rágalmazás miatt – közölte a Zala Megyei Főügyészség szerdán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik