Közélet

Betörte kisfia koponyáját az őrjöngő bagi apa – részletek

gyermekbántalmazás (Array)
gyermekbántalmazás (Array)

A férfi nagyobbik gyermekét a lábánál fogva lógatta fel, megrúgta, és betörte a koponyáját.

Gyerekszeretőnek, jó apának ismerték azt a férfit, aki rátámadt gyermekeire vasárnap Bagon. A Bors azt írja, az apa egyik pillanatról a másikra kezdett tombolni és ment neki másfél, illetve hároméves kisfiának. MIndkét kicsit összeverte, a kisebbik könnyű sérülést szenvedett, a nagyobbik fiúnak azonban – mint azt már korábban megírtuk – betört a koponyája.

“Előtte ivott, biztosan azért gőzölt be, amúgy sosem csinált ilyet. Ez a két fia volt Józsinak, és imádta is őket, szinte csak értük élt. Egyik pillanatról a másikra azonban őrjöngeni kezdett. Elkapta a nagyobbik, hároméves fiát, Bantát, és hatalmasat lekevert neki, a gyerek elesett. Aztán felkapta az egyik lábánál fogva, és kilógatta az ajtón, a küszöb felett az ordító gyereket, aztán eldobta és rúgni kezdte” – idézte fel a történteket a férfi nevelt lánya.

A sírásra és az üvöltésre a környékbeliek és a közelben lakó rokonok is odarohantak, de az akkor már önkívületben tomboló apa őket sem kímélte. “Először az én édesanyámat szúrta ki, neki akart rontani, én azonban kettőjük közé ugrottam, az anyám nem hagyom bántani. Aztán Emánuelnek ment neki, de szerencsére nem tudott komolyabban ártani, mert én és a többi rokon az útját álltuk. Először könyörögtünk neki, hogy ne bántsa, hiszen a kisbaba nem ártott neki” – folytatta a fiatal nő.

A férfit végül a rendőrök először kórházba, majd a rendőrségre vitték, ahol őrizetbe került.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik