Közélet

Egyre mocskosabb a meggyilkolt gyógymasszőrnő ügye

bilincs (Array)
bilincs (Array)

Háború dúl a tavaly májusban megölt, Mosonmagyaróváron dolgozó gyógymasszőrnő és a gyilkossággal gyanúsított férj családja között - írja a Bors. N. János hozzátartozói még azt is kétségbe vonták, hogy az asszony valóban meghalt.

K. Judit 2014. május 27-én tűnt el, utoljára rendelőjében látták. A nő holttestét nem lelik, csak maradványok kerültek elő. A rendőrség két hónappal később vette őrizetbe a férjet, N. János – emlékeztet a Bors.

K. Judit rokonai legutóbb azt vágták a férrj fejéhez, hogy a halotti anyakönyvet is csak pénzért vásárolhatták meg – mondta a lapnak Fazekas Zoltán, Darnózseli polgármestere. A falu vezetője szerint a rendőrség gyakorlatilag már lezárta a nyomozást, de a hatóság a folyamatban lévő ügy miatt ezt még nem erősítette meg.

A családok közt kirobbant háború odáig fajult, hogy kegyeletsértés miatt büntetőeljárás is indult. Ugyanis N. János testvére azt mondta korábban a Borsnak, hogy szerinte K. Judit nem halt meg. A megölt asszony bátyja emiatt feljelentést tett, a gyanúsított rokonát viszont felmentették első fokon. A bíróság indoklása szerint még nem dogozta fel az asszony halálát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik