Közélet

Gyereket és kamaszlányt futtatott a 20 éves madám Üllőn

gyermekprostitúció üllőn (Array)
gyermekprostitúció üllőn (Array)

A lányok egy budapesti gyermekotthonból szöktek el. Naponta 4-5 férfival feküdtek le.

A két barátnő – egy 13 és egy 17 éves lány – egy fővárosi gyermekotthon lakói, de többet voltak az utcán, mint az intézmény falai között. A nyomozás adatai szerint évek óta prostitúcióból tartották fenn magukat. Az idősebbik a közelmúltban meglátogatta Kőbányán élő nővérét, és magával vitte barátnőjét is. Vendégeskedésük azonban nem tartott sokáig: a nővér élettársa június 5-én kocsiba ültette, majd elvitte őket egy 20 éves lányhoz, aki albérletet ajánlott nekik. Először fix díjban egyeztek meg, majd a bájait az interneten áruló fiatal – hogy nagyobb haszna legyen az üzletből – kuncsaftokat passzolt át szobabérlőinek.

“A jelenlegi adatok szerint azokat a vendégeket, akik hozzá érkeztek, átirányította a lányokhoz” – mondta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság különleges ügyek alosztályának kiemelt fővizsgálója a Zsaru magazinnak. Ezért kosztot és kvártélyt kaptak, összesen három napig voltak a házban, ezalatt fejenként 4-5 férfinak nyújtottak szexuális szolgáltatást. “Még vizsgáljuk, hogy a vendégek kinek fizettek, és a lányok milyen arányban részesültek az összegekből” – fűzte hozzá Kemény Balázs főhadnagy.

Az örömtanyáról az idősebbik lány rántotta le a leplet múlt hétfőn. A rutinos szökdöső kora este meglépett az albérletből, és egy üllői idős asszonyhoz csöngetett be, onnan hívta a rendőrséget. Ekkor fogták el a 20 éves kerítőnőt, a lányokat pedig visszavitték a gyermekotthonba.

A gyanúsított ellen gyermekprostitúció kihasználása miatt indult eljárás. Amennyiben bebizonyosodik, hogy ő szerzett vendégeket a lányoknak, akkor kerítés bűntettével is meggyanúsítják. A bíróság június 11-én elrendelte a „madám” előzetes letartóztatását.

Fotó: police.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik