Közélet

Fűkaszával fenyegetett és bezárta feleségét a dunakeszi férfi

dunakeszi fenyegetőző (Array)
dunakeszi fenyegetőző (Array)

A férfi azzal fenyegetőzött, hogy nyakon szúrja az asszonyt. A nő fia is a lakásban volt, de sikerült megszöknie: kimászott az ablakon és a rendőrségre rohant.

Az 59 éves dunakeszi férfi csavarhúzóval, valamint egy motoros fűkaszával fenyegette meg a feleségét és nem engedte ki az asszonyt dunakeszi otthonukból vasárnapra virradó éjszaka. A nő fia tett bejelentést, miután sikerült megszöknie: kimászott az ablakon és a rendőrségre rohant – közölte hétfőn a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az asszony fia hajnali vasárnap, hajnali 3 órakor jelent meg a kapitányságon, ahol elmondta: anyját férje megfenyegette, elvette a mobilját és nem engedte el. Ő nem akart vitába szállni a férfival, ezért kért segítséget. Az egyenruhásokkal ment vissza a helyszínre, a csengetésre mindketten megjelentek az ajtóban. A kapuhoz hívták a nőt, aki megerősítette azt, amit gyermeke már korábban elmondott nekik. Az 59 éves férfi az ajtóban maradt, ám amikor a rendőrök beléptek az udvarra, kiabálni kezdett.

A járőrök kis idő elteltével az egyik helyiségben elfogták a férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki, mivel egy csavarhúzóval és egy motoros fűkaszával fenyegette meg feleségét. A gyanúsított hajnalban a lakás ajtaját kulcsra zárta és elvette a nő mobiltelefonját, majd közölte vele, hogy amennyiben értesíti a rendőrséget, akkor a nála lévő csavarhúzóval „nyakon fogja szúrni”.

A nyomozók kezdeményezték a férfi előzetes letarztatását.

Fotó: police.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik