Közélet

Már az Interpol is körözi Nancy gyilkosát

A kínai Jao Kao-penget a 19 éves Nancy megölésével gyanúsítják. Az Interpol kötözési listáján előkelő helyre került - tudta meg a Bors.

Bekerült a világ legveszélyesebb bűnözői közé Jao Kao-peng, aki a gyanú szerint megölte a 19 éves Nancyt – írja a Bors. A férfi az előkelő kilencedik helyen szerepel a listán, amelyen ott virít a sikkasztással vádolt Kunmediátor-ügyvezető Bróker Marcsika, Welsz Tamás özvegye és a Mol-vezér Hernádi Zsolt, aki ellen a horvát hatóságok adtak ki körözést korrupció miatt. Az Intepol körözési listáján összesen 35 magyar szerepel.

Érdekesség, hogy a emberölés mellett kifosztás is szerepel Jao Kao-peng interpolos bűnlajstromán. Ez arra utal, hogy a kínai, miután megölte áldozatát, el is vitt valamit a lakásból – írja a lap.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla: a kezébe akadó hamutartóval verhette szét az örömlányként dolgozó Nancy arcát Jao Kao-peng. A férfi nem is volt túl elővigyázatos, hiszen a helyszínen megtalálták a DNS-mintáját is, ez alapján azonosították a nyomozók.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik