Közélet
Holtan-talaltak-meg-az-Szent-Anna-toban(960x640).jpg (Array)

Szent Anna-tóba fulladt fiú: megszólaltak a tanárok

Horváth Balázs
Horváth Balázs

hírszerkesztő. 2015. 06. 09. 06:53

Egy nagyajtai diákkal úszott Tamás, és már kifelé sétált, mielőtt elmerült volna – mondták a Blikknek a pedagógusok.

A végzetes pillanatok előtt Tomi eleinte a tó partján üldögélt, majd besétált a vízbe, és egy nagyajtai fiúval kezdett úszni a part közelében. Tamás valamiért azonban visszafordult, a nagyajtai diák pedig visszanézve még azt is látta, ahogy társa a partvonalhoz közel érve már sétálva indult a szárazföld felé – mondták a Blikknek az alsónémedi iskola tanárai.

A csoport mindössze negyedórát tölthetett a Szent Anna-tónál, amikor eleredt az eső. A gyerekeket a tanárok azonnal a partra parancsolták, de csak akkor vették észre, hogy az egyik hátizsáknak nincs gazdája, amikor a diákok felöltöztek. Mivel a parton és a buszon sem találták az eltűnt gyereket, a rendőröket hívták, akik csaknem egy óra elteltével értek a tóhoz.

A kísérők cáfolták, hogy csak egyetlen felnőtt lett volna a gyerekekkel: „Ketten a sekély vízben álltak az iskolásokkal, a többiek a parton sétálva vagy a mólón állva nézték a fürdőzőket. A nagypapaként velünk utazó felnőtt úszott a parttól a legtávolabb, a gyerekektől balra eső, mélyebb részen, de még hallótávolságon belül” – reagáltak a támadásra a tanárok. Tamást még a héten hazahozzák, és szombaton eltemethetik.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Mérk, 2017. április 4.
Koncányi Zsoltné, a Nő az esély című program tanulója viszi a tisztálkodáshoz szükséges eszközöket a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Harmónia Egyesített Szociális Intézményben Mérken 2017. április 4-én. Nő az esély címmel 7,5 milliárd forint keretösszegű pályázati program indult áprilisban mintegy kétezer, nagyrészt roma nő és pár férfi képzésének és foglalkoztatásának segítésére.
MTI Fotó: Balázs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.