Közélet

Szolgálaton kívüli rendőrök estek egymásnak

rendor(210x140).jpg (Array)
rendor(210x140).jpg (Array)

Egy kiskunhalasi kávézóban verekedtek a rendőrök, szemtanúk szerint ők provokálták ki a balhét, amiben többen is részt vettek.

A baon.hu szerint pénteken este több, erősen ittasnak tűnő férfi esett egymásnak egy kiskunhalasi kávézóban, a bunyót két, szolgálaton kívüli rendőr kezdte. Az üggyel kapcsolatban a lap megkereste a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatát, ők a Kecskeméti Nyomozó Ügyészséghez irányították őket.

Az ügyészségi szóvivőtől megtudták, a hír igaz, aznap éjjel egy kiskunhalasi kávézóban két szolgálaton kívüli rendőr szóváltásba keveredett egy helybéli férfival.

„A szóváltást követően a két rendőr és a férfi lökdösődtek és bántalmazták egymást, melybe további három kiskunhalasi férfi is bekapcsolódott. A verekedésben az egyik kiskunhalasi férfi az arcán nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, más nem sérült meg. A garázdaság bűntette miatt indult nyomozást június 8-tól hatásköri okból a Kecskeméti Nyomozó Ügyészséghez folytatja, gyanúsított kihallgatására még nem került sor” – mondta a szóvivő, majd hozzátette: „az ügy további részleteiről a nyomozás érdekeire tekintettel bővebb tájékoztatás jelenleg nem adható.”

A lap úgy tudja, a két kiskunhalasi rendőr a fővárosban szolgált, a történtek után azonban mindkettőjüket felfüggesztették.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik