Közélet

Kiengedték a váci kórházból, de nem ért haza a férfi

jóljárt mihály (Array)
jóljárt mihály (Array)

Jóljárt Mihályt több mint három hete keresik hiába.

Eltűnés miatt keresnek egy idős veresegyházi férfit a Pest megyei rendőrök. A felhívás szerint a 76 éves Jóljárt Mihálynak május 12-én veszett nyoma. Délután fél 4-kor bevitték a váci kórházba, mert elesett. Ott megvizsgálták, majd elengedték, ám az öregúr azóta nem ért haza és életjelet sem adott magáról. Az egyenruhások keresték, de nem sikerült kideríteniük, hol lehet.

Jóljárt Mihály 165 centiméter magas, sovány, a súlya körülbelül 65 kilogramm. Kopaszodik, ritkás, őszes haja van, amit hátrafésülve hord. Nehezen beszél, mivel nincs felső fogsora. Eltűnésekor szürke színű rövid ujjú pólót és sötét melegítőnadrágot viselt.

 Fotó: police.hu

A Gödöllői Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Jóljárt Mihályt felismeri és tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1/06-1-236-28-83-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111/140 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107, vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik