Közélet

Megölték és a dögkút mellett ástak el egy nőt Bács-Kiskunban

rendorseg-kozuti-ellenorzes-igazoltatas(5)(13)(960x640).jpg (Array)
rendorseg-kozuti-ellenorzes-igazoltatas(5)(13)(960x640).jpg (Array)

A férfi új párjával Borotára költözött, ám hamarosan megjelent a faluban felesége is. Kibékültek, és összeverték a férj szeretőjét. Segítségük is volt.

Brutális gyilkosság történt a Bács-Kiskun megyei Borotán – írja a baon.hu. A lapot egyik olvasójuk tájékoztatta a történtekről, elmondta, hogy kedden a rendőrök valósággal ellepték a falut. A katasztrófavédelem embereivel közösen, kutyákkal keresték az eltűnt asszonyt, akinek az eltűnését egyik gyermeke jelentette

A falubéliek azt mondták, az áldozat nemrég szeretőjével és annak gyerekeivel költözött a faluba a Dunántúlról. A férfit nagyon „zűrös” emberként ismerték meg, többen úgy tudják, hogy drogozott is. A helyiek szerint kisvártatva megjelent Borotán a harmincas éveiben járó férfi huszonéves felesége is, akivel kibékültek, majd a férfi új szeretője eltűnt. Borotán azt beszélik, hogy a szeretőt az újra egymásra talált pár brutálisan összeverte, az 50 év körüli, törékeny nő belehalt sérüléseibe. Az asszony holttestét a falu mellett lévő dögkútnál találták meg elásva kedden délután. Úgy tudják, a pár négy gyermekét, akik közül a legnagyobb még általános iskolás, a többi pedig óvodás, még kedden állami gondozásba vették. Információik szerint a bűncselekmény elkövetésében egy harmadik embernek, egy helyi, többszörösen büntett előéletű férfinak is szerepe lehetett.

A rendőrség az eset kapcsán annyit közölt, hogy halált okozó testi sértés miatt indítottak eljárást. Három embert gyanúsítanak, az érintettek kihallgatása jelenleg is tart.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik