Közélet

Berágott a buszsofőr, megverte a gyalogost

Megoszlanak a vélemények, hogy ki kezdte a balhét, mindenesetre ablakok is törtek.

Buszsofőr vert meg egy szabálytalanul közlekedő 53 éves férfit Pécsen – tudósít a Bama.hu. A megütött férfi a zebrától messze át akart kelni a négysávos főúton, de nem volt elég figyelmes és nem vette észre a helyi járatos csuklós buszt, aminek a sofőrje vészfékezéssel állította meg a járművet.

Arról, hogy ezután mi történt, már több változat is van: az egyik szerint a sofőr leugrott a buszról, majd a gyalogos után eredt. Egyesek szerint a férfi egy ütést kapott, amitől elesett és beverte a fejét, a családtagok viszont azt mondták, hogy a sofőr szándékosan verte a fejét a földhöz. Olyanok is vannak, akik azt állítják, hogy a lökdösődést a gyalogos kezdte, számon kérte a sofőrön, hogy súrolta a busz, mire a járművezető begőzölt és leszállt.

Ezek után valaki betörte a busz több üvegét, a rendőrség szerint egy fiatalkorú volt, akit később elfogtak és garázdaság miatt eljárást indítottak ellene.

A portál úgy tudja, hogy a sofőr évtizedek óta vezet, eddig nem volt vele gond, csendes, zárkózott, nyugodt embernek ismerik a kollégái.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik