Közélet

A nyílt utcán gyilkolták meg a fiatal nőt Pápán

Úgy tudni, a támadó férfi élettársát késelte halálra. Többször is szúrt a járókelők szeme láttára, majd megvárta a rendőröket a város legforgalmasabb terén.

Megöltek egy nőt vasárnap délután Pápa belvárosában, a rendőrök néhány percen belül elfogták egy férfit, akit a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője az MTI-vel.

Frankó Marianna elmondta: egy 27 éves kállói nőt késeltek meg, a helyszínen belehalt sérüléseibe. Az állampolgári bejelentésre érkező pápai rendőrök néhány percen belül elfogták a gyanúsított férfit.

A szóvivő közölte, a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 35 éves, szintén kállói férfit előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol tart a kihallgatása.

A RTL Híradójának beszámolója szerint a férfi a járókelők szeme láttára gyilkolta meg a fiatal nőt Pápa legforgalmasabb terén. Úgy tudni, élettársak voltak. A férfi és a nő veszekedett, dulakodott, majd a gyilkos kést rántott és többször is szúrt. A nő a helyszínen meghalt. A férfit még a téren elfogták a rendőrök. A párnak állítólag közös gyermeke is van.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik