Közélet

Keresztre feszítette anyját a szatmári fiatal – szörnyű részletek

gyilkossági helyszín (Array)
gyilkossági helyszín (Array)

Marcel egyre többet ivott, és olyankor nagyon furcsán viselkedett. Úgy tűnt, hangokat hall, folyamatosan magában beszélt és szitkozódott, mintha többen lennének körülötte.

A magyar határtól ötven kilométerre lévő Giongi – vagyis Gyöngy – nevű faluban még soha nem történt gyilkosság. A lakók békésen élik mindennapjaikat, többnyire mezőgazdasággal és állattartással foglalkoznak. N. Marcelt mindenki ismerte, a helyiek szeme előtt nőtt fel. Négy éve változott meg minden, amikor felesége – akivel együtt élt a szülői házban – elhagyta. Állítólag a szüleit hibáztatta tönkrement kapcsolatáért – írja a Bors.

A falubeliek szerint Marcel egyre többet ivott, és olyankor nagyon furcsán viselkedett. Úgy tűnt, hangokat hall, folyamatosan magában beszélt és szitkozódott, mintha többen lennének körülötte. Ilyenkor legtöbbször a falu közepén lévő kereszthez sétált, letérdelt előtte és láthatóan imádkozott. Senki nem félt tőle a faluban, elfogadták, hogy ilyen, mert nem viselkedett agresszíven a saját családján kívül.

Pünkösd napján azonban a fiatalembernél elszakadt a cérna: brutálisan kivégezte, megkéselte mindkét szülőjét. Anyját keresztre feszítette oly módon, hogy egy deszkára fektette félmeztelenül, karjait kitárva, és leveleket és ruhákat dobált rá. Apja a házban feküdt vérbe fagyva, a koponyáját érték halálos ütések.

A rendőrök szerint borzasztó látvány fogadta őket. A támadó – miután a szüleivel végzett – hajnalban az ortodox plébániára rohant félmeztelenül, zavartan, a nagykéssel a kezében, ami a gyilkos szerszám volt. Leheveredett az ajtó elé, és ott talált rá a  plébános, akinek meggyónta tettét. A pap értesítette a rendőröket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik