Közélet

Gengszterek tehették el láb alól Kun Mediátor-Marcsikát

kun-mediator(9)(960x640).jpg (Array)
kun-mediator(9)(960x640).jpg (Array)

Ukrán és szlovák nehézfiúk pénzét is kezelhette a Kun-Mediátor-ügy kulcsfigurája, akiről egyre többen mondják, hogy nincs már az élők sorában – írja a Blikk.

„Ügyfeleim említették, hogy többször láttak Dobrainé irodája előtt parkolni ukrán és szlovák rendszámú autókat. Azt azonban senki nem tudta megmondani, hogy milyen üzletekben voltak érdekeltek” – mondta a Blikknek a Kun-Mediátor Kft. karcagi károsultjainak ügyvédje, Dobrossy István. Szerinte egyre többen mondják, hogy Marcsika már nincs is életben.

 

 
Fotó: MTI 

Az ügy egyik nevét elhallgató szereplője szerint már az ügy kipattanásakor, három nappal Marcsika eltűnése után beszélték a károsultak, hogy külföldi „üzletemberek” szálltak rá Marcsikára, akiknek a pénzét forgatta, és biztos, hogy ezek az alakok nem tiszta pénzeket tettek a Kun-Mediátorba.

Marcsika több milliárd forintot nyúlt le számos ügyfelétől annak ígéretével, hogy magas kamattal adja azt nekik vissza. Marcsika egyik ismerőse szerint az eltűnése előtti napon a semmi nem utalt arra, hogy másnap kitör a botrány, és hosszú időre még a családja elől is nyom nélkül eltűnik. „Felszabadult és jókedvű volt” – mondta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik