Közélet

Rendőrre támadtak Szegeden

rendor-telefonal(210x140).jpg (Array)
rendor-telefonal(210x140).jpg (Array)

Négyen estek egymásnak, egyiküjk fején összetört egy sörösöveg is. A dulakosának a járőrök vetettek véget.

Négyen verekedtek össze egy szegedi szórakozóhelyen csütörtökön éjszaka, egyikük megütötte az őket szétválasztani próbáló rendőrt is – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t. Szenti Szabolcs közölte, a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy testvérpár keveredett szóváltásba két szórakozó fiatallal Szegeden, a Petőfi Sándor sugárúton lévő egyik szórakozóhelyen. A kötekedők a vita hevében egymásnak estek. A verekedés közben az egyikük fején egy sörösüveget is összetörtek.

A dulakodásnak a helyszínre érkező rendőrök vetettek véget. A testvérpár egyik tagja – egy 27 éves fiatalember – a vele szemben intézkedő egyenruhást is megütötte, majd ellenszegült az intézkedésnek. A mentők mind a négy verekedőt kórházba vitték, sérüléseik könnyűek.

A négy férfi ellen garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A rendőrök a rendőrre támadó fiatalember ellen hivatalos személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt tettek feljelentést az ügyészségen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik