Közélet
bíróság (Array)

Őrjöngött a vádlott a bíróságon

Huszár Krisztina
Huszár Krisztina

újságíró. 2015. 05. 20. 09:05

A férfi bilinccsel a kezén hadonászott, fenyegetőzött, ellenállt, alig bírták leteperni.

Ki kellett vezettetni a tárgyalásról egy tiszteletlenül viselkedő vádlottat, aki a fegyőrt is megtámadta a Nagykanizsai Járásbíróságon. A 36 éves férfit egy Zala Megyei Büntetés- végrehajtási Intézetből állították elő, ugyanis egy másik ügyben kiszabott büntetését töltötte. 

A vádlottat a bíró kétszer is rendre utasította, mivel tiszteletlenül viselkedett, de hiába szólt rá. Amikor a bíró az igazságügyi elmeorvos-szakértői véleményt ismertette, ismét indulatba jött,  hangosan kiabálni, szitkozódni kezdett, ezért a tanácsvezető úgy döntött, kivezetteti a tárgyalóteremből – derül ki a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából.

Az őr megbilincselte, vezetőszáron kísérte ki,  a vádlott az ajtóban azonban dulakodni kezdett vele, nem engedelmeskedett, ellenállt, bilinccsel a kezén hadonászott, és megsértette a bv-s kezét.  Ezután visszafordult, és  szitkozódva, fenyegetőzve elindult a bíróság tanácsa felé, ezért  a fegyőr –  testi kényszer alkalmazásával – földre vitte, de csak társa segítségével, közös erővel tudták megfékezni a dühöngő, csapkodó férfit.

A támadó ellen – mint többszörös visszaeső – ellen emelt vádat az ügyészség.

 

 

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.