Közélet

68 éves nőt vonszolt magával a hetes megállójából a busz

bkk-citaro(960x640)(1).jpg (Array)
bkk-citaro(960x640)(1).jpg (Array)

Erzsébet szerint a buszsofőr nem vette észre, hogy odacsukta az ajtó, majd amikor elengedte, meg sem kérdezte, hogy jól van-e. Mentők látták el a zúzódásait – írja a Blikk.

Szerda este az Uránia megállónál az idős nőre a vezető rácsukta a busz középső ajtaját. A bal lába és a bal keze beszorult úgy, hogy félig kilógott a járműből – mesélte a Blikknek Erzsébet.

Ezután a járat elindult, s mintegy 15 méteren át vonszolta a kapálózó nőt. A buszon posztoló biztonsági őr rohant a sofőrhöz, a vezető ekkor lépett a fékre. Miután a vezető megállt, az asszony unokája és annak barátja odaszaladt, hogy számon kérje, miért csukta be az idős asszonyt.

„Megvonta a vállát, és flegmán odaszólt, hogy nem látott, aztán egyszerűen továbbhajtott. Otthagyott az út szélén. Azt sem kérdezte meg, hogy rendben vagyok vagy élek-halok-e” – magyarázta feldúltan az asszony.

Erzsébetről a kórházban megállapították, hogy zúzódásokat szenvedett. Az asszony feljelentést tett. Azóta sem a közlekedési társaság, sem pedig a vezető nem kereste meg a bocsánatkérésével. A Blikk a rendőrséget és a Budapesti Közlekedési Vállalatot is megkereste, de lapzártájukig nem reagáltak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik