Közélet

A TEK ment az őrjöngő Lajosért

tek intézkedik (Array)
tek intézkedik (Array)

Kihajigálta az ablakon a számítógépet, a rendőrök nem tudták lecsillapítani. Édesanyja is a lakásban volt. Videó az elfogásról.

Egy tatabányai panelház lakói arról tettek bejelentést a rendőrségen, hogy tárgyak hullanak ki az egyik lakás ablakából és kiabálás hallatszik bentről. A rendőrök perceken belül megjelentek és kiderült, hogy a lakásban nemcsak az ott élő 38 éves férfi tartózkodik, hanem édesanyja is bent van.

A járőrök megpróbálták lecsillapítani a férfit, de ez nem sikerült, így a TEK segítségét kérték: a kiérkező terrorelhárítók az ajtón és ablakon át törtek be a lakásba, lefogták a férfit és kórházba szállították.

Figyelem!

Ha önt vagy ismerősét, rokonát erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot, ami belföldről minden hálózaton keresztül ingyenes: 06-80-20-55-20

Bántalmazás áldozatául esett nők és gyermekek számára a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület működtet ingyenesen hívható segélyvonalat minden nap 18-22 óra között: 06-80-505-101

Ajánlott videó

Olvasói sztorik