Közélet

Megtalálhatták az eltűnt gyáli fiú holttestét egy kútban

rinyu patrik (Array)
rinyu patrik (Array)

A rendőrök lezárták a területet. Nyomozók, egyenruhások dolgoznak a helyszínen.

Rendőröket riasztottak vasárnap Gyálra, miután holttestet találtak egy kútban – erősítette meg az információt Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A helyszínelés jelenleg is tart.

Amint előkerült a holttest, legtöbben azonnal az áprilisban eltűnt 19 éves fiúra gyanakodtak. A Bors már akkor arról írt, hogy ő az áldozat, amikor még azt sem lehetett tudni, hogy a kútban talált holttest férfié vagy nőé. A rendőrség leszögezte: az azonosítanás még tart.

Azóta kiderült, a feltételezés igaznak bizonyult, a holttest egy fiatal férfié, és szinte biztos, hogy Patrikra találtak rá. 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a fiúnak egy szombati buli után veszett nyoma április 12-én. A barátaival együtt otthon italozott, majd elindultak a gyáli városháza melletti parkba, ahol egy ukrán férfival találkoztak. A kamionos azt mondta nekik, hogy a járműve a város határában lerobbant és nem ismerős a környéken. Ezután együtt mentek a helyi trafikba, ahol a bolt biztonsági kamerája felvette őket. Végül csak ketten maradtak ott. Patrik egyik cipőjét megtalálták a házuktól néhány méterre. Néhány napja a Blikk arról írt, hogy egy bányatónál keresik a fiatalt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik