Közélet

Kun-mediátoros Marcsika – Fényűző lagzit tartott a lánya Miamiban

miami(960x640).jpg (Array)
miami(960x640).jpg (Array)

A karcagi brókerbotrány főszereplője egy videón is feltűnik.

Iszogatás egy luxusszállodában, majd a násznép kivonul a tengerpartra – így kezdődik az a 2010-ben feltöltött videó, amely a legnagyobb videómegosztó oldalon található. A 2010-ben feltöltött felvétel a kun-mediátoros D. Sándorné lányának az esküvőjén készült, Miamiban. A videón elején feltűnik a karcagi brókerbotrány főszereplője is. A Bors azt írja, a felvételeket készítő cég töltötte fel a megosztóra.

Április közepén írtunk arról, hogy a karcagiak értetlenül állnak a történtek előtt, mivel megbíztak Marcsikában, a helyi utazási iroda mindenki által ismert vezetőjében, aki másfél évtizede kezelte megtakarításaikat. A húszezres alföldi kisváros megtakarítói kérdés nélkül hozzá vitték a pénzüket, mígnem a nő köddé vált. A Blikk korábban azt írta, hogy Dobrai Sándorné sokáig tervezhette szökését, és lehetséges, hogy az Egyesült Államokba utazott, de azt is beszélik, hogy esetleg Mexikóba szökhetett férjével.

Dobrainé a helyi OTP vezetője volt 1999-ig, majd amikor utazási irodát nyitott, az is megtörtént, hogy ő segített más karcagiaknak hazajutni, ha csődbe ment egy másik iroda. Megbízható embernek ismerték, ezért aztán a pénzt is bizalommal vitték hozzá. Az asszony évekig gond nélkül fizette mindenkinek a magas hozamokat, hülyének érezhette magát, aki kimaradt a „pénzügyi csodából”.  Volt készpénzátvételi elismervény, pecsét, fejléces papír, Dobrainé még hivatalosnak tűnő PSZÁF-engedélyt is mutogatott az ügyfeleknek, azzal csak az volt a gond, hogy valódi volt bár, de pénzváltásra vonatkozott. Sem betétgyűjtésre, sem portfóliókezelésre nem volt feljogosítva a cég.

D. Sándornét azóta az Interpol is körözi.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik