Közélet

Szatírra vadászik a rendőrség Veszprémben – kép

veszprémi szatír (Array)
veszprémi szatír (Array)

A férfi a József Attila utcát a Komakút térrel összekötő lépcsőnél mutogatta magát.

Szatírt keresnek a veszprémi rendőrök. Az ismeretlen férfi április 27-én, délután 3 óra 20 perc körül, a József Attila utcát a Komakút térrel összekötő lépcsőnél mutogatta magát egy arra sétáló nőnek, közben önkielégítést végzett.

A rendőrség szerdán személyleírást és mozaikképet közölt a szatírról. Eszerint egy 35-40 év közötti, körülbelül 175-178 centiméter magas, kissé pocakos testalkatú férfit keresnek. Haja dús, sötétbarna színű, rövidre nyírt, arcát sűrű barna színű borosta borította. A szóban forgó időben fehér színű bokszeralsót, barnás, tejeskávé színű rövidujjú pólót viselt, elején mintával. Kinézete elhanyagolt.

A rendőrség kéri, hogy aki a személyleírásnak megfelelő, vagy a mellékelt mozaikképen látható férfit a fenti időpontban és helyen látta, ismeri, vagy vele kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen munkaidőben (hétfőtől-csütörtökig 7.30-tól 16 óráig, pénteken 7.30-tól 13.30 óráig) a Veszprémi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Élet- és Ifjúságvédelmi Alosztályán, a Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 2. szám alatt, telefonon a 06-88/428-022 telefonszám 14-28-as mellékén, vagy a rendőrkapitányság ügyeletén, illetve munkaidőn túl a 107-es, 112-es segélyhívószám valamelyikén.


Fotó: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik