Közélet

Halálos fenyegetést kapott Nancy apja

Rejtett számról érkezett a telefonhívás – mondta a Stop.hu-nak a nemrég brutálisan megölt 19 éves lány édesapja.

Ismeretlenek hívták, rejtett számról és halálosan megfenyegették. Azt nem árulta el, pontosan mit mondtak neki, és ő maga az ügy mely részével hozza összefüggésbe a telefonhívást.

A Stop.hu néhány napja szokatlan interjút közölt az apával, aki megnevezte azt a politikust, akitől szerinte lánya is rettegett. Az apa szeretett volna segíteni, javasolta, menjenek el a közszereplőhöz, beszéljenek vele, de Nancy azt mondta: “Ne, mert nem akar meghalni húsvét előtt.” A férfi már akkor jelezte, nem érzi ő sem magát biztonságban. Most a rendőrség ismét beidézte tanúkihallgatásra.

A Stop.hu a Központi Nyomozó Főügyészséghez fordult, hiszen az eddigi sajtóhírek alapján bűncselekményt követhetett el Nancy anyja, aki hagyta, hogy lánya az Akácfa utcai lakásában fogadja kuncsaftjait, és az a közszereplő is, aki – az apa szerint – már évekóta viszonyt folytatott a még idén is csak 19 éves lánnyal.

A vádhatóság szóvivője közölte, hogy “…a Központi Nyomozó Főügyészség hatásköre csak a törvényben meghatározott személyi körre és bűncselekményekre terjed ki. Az Ön által felvetett bűncselekmények nyomozására – a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint – a Központi Nyomozó Főügyészség nem jogosult”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik