Közélet

Elraboltak egy magyar férfit Szlovákiában

Emberrablás (Array)
Emberrablás (Array)

Pénzt követeltek tőle, baseballütővel verték, kezét-lábát megkötözték, leragasztották a száját, majd magára hagyták.

Kalandos körülmények között szabadult ki egy soproni férfi Szlovákiában egy lezárt pincéből, miután féltékenységből elrabolták barátnője házából. Pénzt követeltek tőle, baseballütővel verték, kezét-lábát megkötözték, leragasztották a száját, majd magára hagyták – íjra a Bors. Végül sikerült kiszabadulnia, stoppolt, így jutott el Komáromig, majd onnan vonattal Sopronba. A történtek után feljelentést tett a rendőrségen.

A lap szerint a férfi Sopronban ismerkedett meg baránőjével, majd Bátorkeszire utazott hozzá. Ám a lánynak volt barátja, aki rájuk rontott. “Többször próbáltam Martinnal szakítani, de nem tudtam tőle megszabadulni. Fenyegetett minket a családommal, többször meg is ütött. Később tudtam meg azt is, hogy ült már börtönben” – mondta a lány a lapnak.

A magyar férfi heteket töltött szerelme családjánál, amikor megjelent a féltékeny barát cimborájával. “Nekiestek Bandinak, elvették a pénzét, a kocsikulcsát, és elvitték a szomszéd faluba, Búcsra, ahol Martin lakik” – folytatta. A társaság magával vitte a lány 15 éves öccsét is, aki a rendőrök szerint részt vett az emberrablásban. Emiatt a fiú négy napot rács mögött töltött, pedig állítja: kényszerítették, és ahogy tudott, segített kiszabadulni a férfinak.

A féltékeny emberrabló jelenleg előzetesben van egy társával együtt. Tettükért akár 20 évet is kaphatnak. A magyar férfi azóta nem beszélt barátnőjével és nyilatkozni sem akart.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik