Közélet

Balogh új részleteket árult el a vak komondorról

Balogh József (Array)
Balogh József (Array)

Szerdán megkezdődött Fülöpháza polgármesterének pere, amely során Balogh József bűnösnek vallotta magát és azt is elmondta, hogy a Havas nevű vak komondor azért volt „süle”, mert átment a fején egy mezőgazdasági gép – írja az Index.

Mint azt korábban megírtuk elkezdődött Balogh József tárgyalása a Kecskeméti Járásbíróságon: a bíró kérdésére Balogh József elismerte a bűnösségét, hangsúlyozta azonban, hogy nem emlékszik a két évvel korábban történtek minden részletére.

Mint azt az Index tudósításában megírta a tárgyalás során a vak komondorral az asszonyverést beismerő Balogh csak akkor huzakodott elő, amikor a bíró rákérdezett, hogy is van a dolog „egy bizonyos kutyával”. Balogh erre újra elmesélte, hogy kutya odajött a dulakodáshoz, és közéjük ugrott, amire mindketten elestek, ő is csúnyán megütötte sajnos magát. A politikus új részleteket is elárult az állatról: nemcsak vak volt, hanem „kicsit süle” is, ugyanis kiskorában egy mezőgazdasági gép átment a fején, „ilyen volt szegény Havas”.

„Terike is iszogatott, én is iszogattam” – mondta a Hír24-nek 2013 tavaszán Balogh József, miután felesége összetört arccal került kórházba. „Van nekünk egy nyolcvankilós komondor kutyánk, vak szegény, az megriadt valamitől, előszaladt, és közben fellökte Terikét, aki elesett, és beverte a fejét” – ezt a fedősztorit adta elő Fülöpháza polgármestere, aki akkor még fideszes országgyűlési képviselő is volt. A hazugság nem volt sokáig tartható: mi is jártunk Fülöpházán, ahol a helyiek is kételkedtek a vak komondoros történetben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik