pedofil (Array)
Közélet

Nyolcéves kislányát akarta pornóra rávenni a debreceni anya

Egy 33 éves férfi sok pénzt ígért az anyának, ha kislányával együtt elégítik ki orálisan, de a kislány nem volt rá hajlandó – szemlézi a rendőrség honlapja a Zsarú Magazint.

A debreceni F. Gergő Péter (33) ellen kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárás során a nyomozók olyan információkhoz jutottak, amelyek alapján a férfi 12. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettével is gyanúsítható. Ezt külön eljárásban vizsgálták – derül ki a rendőrség honlapjáról.

A nyomozás adatai szerint 2013. december 13-án délután a debreceni Ny. Antalné (44) az akkor nyolcéves kislányát F. Gergő Péter lakására vitte, a férfi meztelenül fürdött volna a kislánnyal a kádban, szerette volna puszilgatni és orális szexre rávenni. Ezért a férfi tekintélyes summát ígért az asszonynak – mondta el Dimand Csaba alezredes, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálati osztályának kiemelt főnyomozója.

Ny. Antalné beismerő vallomásában elmondta: hiteltartozásuk miatt elbukták a lakásukat, majd a munkahelyét is elveszítette. 2013 októberében egy hirdetésre jelentkezett masszőrnőnek, így került kapcsolatba F. Gergő Péterrel. A férfi szexuális munkát ajánlott, és olyan videofelvételeket mutatott neki, amelyeken egy nő és egy kislány közösen elégítettek ki orálisan egy férfit. Ny. Antalné elmondása szerint a férfi felajánlotta, ha a felvételen látottakat a lányával megcsinálják vele, azzal sok pénzt kereshetnek. Ezután az aszszony orálisan kielégítette a férfit, lánya erre nem volt hajlandó.

Az eljárás során a nyomozók informatikai szakértővel elemeztették az F. Gergő Pétertől lefoglalt számítógépek adattartalmát, sok pornográf jellegű fotót és videofelvételt találtak rajtuk. A férfi előzetes letartóztatásban van, az anya szabadlábon védekezik. Az ügyben a nyomozást a rendőrség befejezte, az ügy iratait április 22-én vádemelési javaslattal megküldte a Debreceni Járási Ügyészségnek.

Ajánlott videó