Közélet

Kirúgták a részeg beteghordókat

halottszállító kocsi (Array)
halottszállító kocsi (Array)

A berettyóújfalui kórház ápolói egyáltalán nem ilyennek ismerték két kollégájukat.

Kirúgják a berettyóújfalui kórházból azt a két beteghordót, akik szállítás közben sérüléseket okoztak egy halottnak. A beteghordók annyira részegek voltak, hogy először egy alvó beteget vittek volna a halottasházba. Szondát fújattak velük, majd beismerték, hogy több üveg sört és töményet is ittak.

Az RTL Klub beszámolója szerint a két dolgozó annak ellenére ivott, hogy tudták: bármikor dolguk akadhat. Erre hajnalban sor is került, ekkor már olyan állapotban voltak, hogy durván beszéltek a nővérekkel, hangoskodásukkal pedig felébresztették a kórház betegeit.

A berettyóújfalui kórház főigazgatója elmondta: a vizsgálatok során kiderült, hogy a 81 éves elhunyt férfi holttestét nem ejtették el a beteghordók, hanem a halottszállító kocsi egy kiálló részébe ütötték bele többször a fejét.

Az ápolók megdöbbentek a történteken, ismerték és kedvelték a két beteghordót. Szerintük jól dolgoztak és a betegekkel is jól bántak, a történtek után azonban megszüntették munkaviszonyukat.

Ezt a beteghordók tudomásul vették és azt mondták: nagyon megbánták tettüket. Az elhunyt férfi családja a hírekből értesült a történtekről. Megkeresték a kórház főigazgatóját, akinek kifejezték megdöbbenésüket, de azt mondták: jogi lépéseket nem tesznek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik