Közélet

Bolgár honlapon tűnt fel a gimnazista fiú elrablója?

A 19 éves Patrik április 12-én tűnt el Gyálról, utoljára egy agresszíven viselkedő, magát ukrán kamionsofőrnek valló férfival látták. A sofőr nyomára akadhattak egy képen - írja a Bors.

Ahogyan korábban megírtuk: egy hónapja tűnt el Rinyu Patrik. A fiú barátaival együtt otthon italozott, majd elindultak a gyáli városháza melletti parkba, ahol egy ukrán férfival találkoztak. A férfi azt mondta nekik, hogy a kamionja a város határában lerobbant és nem ismerős a környéken. Ezután együtt mentek a helyi trafikba, ahol a bolt biztonsági kamerája felvette őket.

A Bors az interneten egy érdekes bejegyzésre bukkant. Az eltűnt személyek közzétételére létrehozott oldalon egy kommentelő megjelölt egy bolgár utazási honlapot. A weboldal egyik cikkében egy öttagú társaság látható, arról beszélnek, hogy kirándulás közben megmentettek egy folyóba esett nőt. A társaság egyik tagja egy Vlagyimir Vasziljev nevű férfi (a kép jobb szélén), aki a megszólalásig hasonlít ahhoz az emberhez, aki Rinyu Patrikékhoz csapódott a fiú eltűnésének éjszakáján, és Kiril Petrov néven mutatkozott be. Egyelőre nem tudni, hogy a kísérteties hasonlóság csak a véletlen műve-e, a hatóságok minden információt megvizsgálnak – írja a lap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik