Közélet

Balesetsorozat az M1-esen, óriási a torlódás

baleset az m1-esen (Array)
baleset az m1-esen (Array)

Aki teheti, kerülje el az autópályát. Először a 20. kilométernél, majd a Sasfészek pihenőnél, nem sokkal később pedig Herceghalomnál történt baleset.

Baleset történt az M1-es autópálya Budapest közeli szakaszán szombaton 15 óra körül, ezúttal Herceghalomnál, a főváros felé vezető szakaszt lezárták. A rendőrség azt javasolja, hogy a gépkocsivezetők Bicskénél térjenek le az autópályáról az 1-es főútra, majd Biatorbágynál hajtsanak vissza – írja az MTI. 

Herceghalom közelében, a 25-ös kilométernél egy személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze. A forgalmat a zsámbéki kihajtónál az 1-es számú főútra terelik, majd az autópályára Sasfészek pihenőnél lehet visszatérni – tudatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A baleset az autópálya 25-ös kilométerénél történt, egy ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján azt írta: a törökbálinti tűzoltók feszítővágóval szabadítanak ki egy beszorult sérültet.

A balesetek sora az M1-es autópályán azzal kezdődött, hogy szombaton 13 óra körül az M1-es autópálya 20. kilométerénél Budapest irányába haladva egy tehergépkocsi átszakította a két pályatestet elválasztó szalagkorlátot, és rakománya az úttestre szóródott, emiatt Budapest irányába egy, Győr irányába két forgalmi sávot kellett lezárni.

Ezt követően a 22-es kilométernél, a Sasfészek pihenőhely közelében 14 óra körül egy személyautó ütközött egy motorossal, aki megsérült a balesetben. A Budapest felé vezető szakaszt itt teljes szélességében lezárták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik