Közélet

A trafikos lány gyilkosa fel sem fogja, mit tett

kaposvari-trafikos-gyilkos(1)(960x640).jpg (Array)
kaposvari-trafikos-gyilkos(1)(960x640).jpg (Array)

Ügyvédje az ATV-nek azt mondta, nem ért egyet azokkal a hírekkel, hogy a 19 éves tettes nem bánta meg tettét, azt ugyanis fel sem fogta.

A kaposvári trafikos lány gyilkosának ügyvédje, Farkas István a Tetthely című műsorban azt mondta: nem ért egyet azokkal a hírekkel, hogy a 19 éves tettes nem bánta meg tettét. Szerinte a gyilkos nem fogja fel, mit követett el. Korábban több lap is arról írt, hogy a kaposvári trafikban elkövetett bestiális gyilkosság gyanúsítottja nem tanúsított megbánást.

Az ügyvéd szerint viszont nem állítható, hogy védence ne tanúsított volna megbánást, amikor a beismerő vallomást tette. Sokkal inkább arról lehetett szó, hogy nem fogta fel cselekmény súlyosságát. A bűnügyi magazin riportere egyébként úgy tudja: valaki rányitott a gyilkosra a trafikban, ő azonban elküldte az ismeretlent. Ezt az értesülést a rendőrség nem erősítette meg a tévének.

A kaposvári gyilkosság ügye után vette elő újra Orbán Viktor a halálbüntetés ügyét, a miniszterelnök a brutális gyilkosság után mondta azt, hogy az ilyen bűntettek láttán a jelenlegi törvények nem tűnnek elég elrettentőeknek.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik