Közélet

Megszólalt a meggyilkolt 19 éves lány édesanyja

A lányával együtt élő asszony lement az utcára, amíg egy kuncsaft érkezett Nancyhez, aki szerinte csak kínaiakat fogadott – derül ki az RTL Klub riportjából, amely rögtönítélő bíróságként az igazi bűnöst is bemutatja.

„Mindene a szépségre ment, az vitte el” – mondta a prostituáltként dolgozó Nancy anyja az RTL klub műsorában.

Az asszony ugyanabban a lakásban lakott, ahol a 19 éves lány fogadta a vendégeit. A műsor felirata szerint Horváth Ernestnéként bemutatott asszony elmondta, hogy nem sétálni ment el, hanem azért, mert a lány ott dolgozott a lakásban.

Az asszony azt is elmesélte, hogy Nancy arról panaszkodott, az utóbbi időben elvették tőle a kuncsaftjait. Kiderült, hogy a prostituált kínai oldalon hirdette magát, és csak kínai vendégei voltak.

A Fókusz riportere szerint a gyilkosság idején is feltehetően egy ázsiai vendéget fogadott. A riporter szerintük a lány nehezen viselte anyja alkoholizmusát. Ezután az áldozat édesanyja elmesélte, hogy lánya mindig arról álmodott, hogy egy újépítésű lakása legyen, de mindig elment a pénz.

Az RTL Klub riportere mindenesetre nem mulasztja el az ítélkezést, és a bűnöst is megmutatja: „a lakásba belépve rájövünk. Mindenhol kosz és mocsok. Érződik az értelmetlen és céltalan nihil. Az alkoholizmus miatti teljes kontroll hiánya. Szinte kódolható volt a tragédia. De most, amikor már nincs mit tenni, a delíriumból egy pillanatra feláll az elme.”

Ezután bemutatják az emberi roncsként a kislánya fényképét néző asszonyt, ahogy elsírja magát: „Ilyen jó helyzetből hogy kerültünk ide?”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik