Közélet

Hasba szúrta édesanyja volt élettársát

kés (Array)
kés (Array)

Bár már nem volt köztük családi kapcsolat, még együtt éltek. A pszichológus szerint nem kell antiszociálisnak vagy bűnözőnek lenni ahhoz, hogy a kényszerű együttélés feszültséghez vezessen.

Hasba szúrta egy férfi az édesanyja volt élettársát, aki annak ellenére lakott velük, hogy már megszakadt köztük a családi kapcsolat. A két férfi közt rendszeresek voltak a viták és veszekedések.

A TV2 riportjából kiderült: a 38 éves komáromi férfi nem bírta elviselni, hogy még mindig velük lakott az édesanya egykori párja. A tragédia azután történt, hogy részegen összevesztek. A volt élettárs kiment az udvarra, a részeg férfi pedig utánament a konyhában magához vett késsel. Kétszer nagy erővel hasba szúrta, de a mentők még időben kiértek.

Az édesanya nem bánta, hogy még velük lakik a férfi, nekik nem is voltak vitáik. A TV2 által megkérdezett pszichológus, Samu Nagy Ádám szerint az ilyen helyzeteknek – melyek általában sajnálatból vagy gazdasági megfontolásból születnek – az a nagy tragédiájuk, hogy a kényszerű együttélés olyan feszültségeket szül, amik egy rossz pillanatban mindenki életét tönkretehetik. Ehhez nem kell bűnözőnek, vagy antiszociálisnak lenni – emelte ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik