Közélet

Halála előtt ázsiai férfival találkozhatott a 19 éves lány

A feltűnően csinos lányt szombatra virradó éjszaka ölték meg Akácfa utcai otthonában. A gyilkos állítólag kést használt, egyetlen vágással végzett áldozatával - írja a Bors.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla: szombaton találta meg hozzátartozója a tini élettelen testét. A Bors mai számából kiderül: édesanyja talált a 19 éves lány holttestére, miután elvitte kutyájukat sétálni.

Egy névtelenséget kérő szomszéd a lapnak elmondta: az édesanyát vasárnap még látták a házban. Az éjszakát valószínűleg rokonoknál tölthette kutyájukkal, macskájuk viszont a lakásnál maradt – a lap szerint a gangon várja gazdáját.

A lap forrásai szerint a meggyilkolt lány feltűnően csinos volt, de senki nem tudott róla hogy lenne udvarlója vagy szerelme. Egyesek tudni vélik: a végzetes éjszakán egy ázsiai férfival látták a tinit, akit aztán a lakására is felvitt a későbbi áldozat, míg édesanyja a kutyát sétáltatta.

„Szegény lány sikoltozott is, de kevesen hallották. A gyilkos állítólag kést használt és gyorsan, egyetlen vágással végzett áldozatával. Úgy tudni, a rendőrség egy ázsiai férfit keres – mondta el a lapnak egy környékbeli.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik