Közélet

Oszkár szerelmes alakítását több millióval díjazták az átvert nők

oszkár, a riviéra vadorzói (oszkár, a riviéra vadorzói)
oszkár, a riviéra vadorzói (oszkár, a riviéra vadorzói)

Négy nő már feljelentette, de ő továbbra is kínálja magát az internetes randevúoldalon – írja a Zsaru Magazin

A 64 éves G. Oszkár internetes randevúoldalon ismerkedett. Az ötven év körüli nőkkel először bizalmas kapcsolatot létesített, majd változatos indokokkal különböző összegeket vett át tőlük. A szenior amorózó egyik áldozatának hárommillióval, a másiknak 4,5 millióval, a harmadiknak hatmillióval maradt adósa. Nem ők jártak a legrosszabbul.

A pénzért komoly színjátékra is képes volt: egyik áldozatát feleségül vette. A nő több tízmilliót adott neki új, közös otthonuk finanszírozására, ám a beígért rózsadombi családi fészek megvétele váratott magára, az asszonynak végül be kellett érnie egy 7,5 millió forintos lakással a józsefvárosi Práter utcában. Az internetes lovag máskor profi hazardőrnek hazudta magát, mágikus kombinációkra, szisztémákra hivatkozva ígérte az átvett pénz gyors megfialtatását.

G. Oszkár egy 15 éve készült fotójával hódított az interneten, az ott megismert nőknek mindig tehetős pénzemberként mutatkozott be, befektetésekből származó extranyereséggel hitegette őket, jól menő ingatlankereskedelméről, több ingatlan tulajdonjogáról beszélt. A földhivatal egyről sem tudott. A feljelentők szerint a kapcsolatuk elején gavallér volt, étterembe, külföldi útra vitte őket. Balogh Kármen főhadnagy elmondta, hogy a férfi neve a XVII. Kerületi Rendőrkapitányságon ismerősen csengett, ott 2012 őszén jelentette egy asszony, hogy jelzáloghitelt vett föl a lakására, a kapott 4,5 millió forintot átadta a férfinak, aki néhány százezer forintot visszaadott, a többi pénzzel nem számolt el. Egyesítették az ügyeket, és április közepén lezárták a vizsgálatot. G. Oszkárt egyelőre kétrendbeli, nagyobb összegre és kétrendbeli, jelentős összegre elkövetett csalással gyanúsítják, szabadlábon védekezik. A kapcsolatszédelgő továbbra is kínálja magát az internetes randevúoldalon – írja a Zsaru Magazin.

 Fotó: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik