Közélet

Napokig vadászott ötéves áldozatára a szabadbattyáni szatír

A többször büntetett szatírt a kis Andrea a rendőrségen maga azonosította. A támadót a feldühödött környékbeliek fogták el.

Brutális szexragadozó csapott le múlt hét pénteken egy kislányra Szabadbattyánban – írja a Bors mai számában. A 38 éves székesfehérvári férfi először a kocsijába csalta, magával hurcolta, majd levetkőztette és szexuálisan molesztálta a kis Andreát.

Egy szomszéd elmondása szerint a kislány a szomszéd kisfiúval, Bálinttal játszott, a gyerekekre a kisfiú nagymamája vigyázott. Egyetlen pillanatra hagyta magukra a kicsiket, amikor egy kanálért ment a házba. Ez a férfi egy ideje járta a környéket, de azt mondta, hogy telket szeretne vásárolni, így senkinek nem volt feltűnő. Ápolt volt, normálisan nézett ki, kék Citroënnel jött – mondta el a lapnak az anyuka, aki hozzátette: a férfi többször is Andreáék háza előtt parkolt az azt megelőző napokban. Többen is látták aznap, hogy Andrea a férfi autójában ül, de azt hitték a kislány egy családi ismerőssel beszélget.

Ahogy Andrea beszállt az autóba, a férfi rögtön elindult vele. Az utca végén kezdődő erdős rész felé vette az irányt. Ott megállt, levette a kislány ruháinak nagy részét, szexuálisan molesztálta. Hogy pontosan mit tett, azt a kislány érdeké¬ben nem árulják el a rendőrök. Cirka negyedóra múlva tért vissza. Megállt az ut¬ca végén, és kilökte a kicsit az autóból a kislányt, akit megfenyegetett: ne merjen beszélni senkinek se a történtekről.

Andrea nagymamájának elmondása szerint miután a kislányt a szatír kilökte az autóból, elmenekült, azonban valaki felismerte és a helybéliek elfogták és átadták a rendőrségnek. A férfit többször is elítélték már gyerekek elleni erőszak miatt, börtönben is ült ezért. A helyiek úgy tudják: tíz évet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik