Közélet

Gyilkosság a kaposvári trafikban – ő ölhette meg a lányt

kaposvári trafikos rabló (kaposvári trafikos rabló)
kaposvári trafikos rabló (kaposvári trafikos rabló)

A fiatal eladót brutálisan megölték, a rendőrség képet közölt a támadóról. Segítséget kérnek.

 

Egy 20 éves szinkronúszó volt az a fiatal nő, akit szerda este késeltek halálra Kaposvár egyik dohányboltjában – írja a Hvg.hu helyi lapokra hivatkozva.

Úgy tudni, az áldozatot öt késszúrással sebezték halálra, a nyakán, a mellkasán és a csípőjén is sérüléseket szenvedett. A brutális gyilkosság a Fő és az Anna utcák sarkánál történt. A rendrőség szerint a rabló is megsérülhetett, ezért egy vérző, 40 év körüli férfit keresnek.

A történteket amúgy a lány főnöke vette észre, akinél zárás után, este 6-kor jelentkeznie kellett volna a bevétellel, de nem tette. Elment a boltba, ami viszont kulcsra volt zárva. Amikor bejutott, megtalálta az áldozat holttestét.

A rendőrség hivatalos közleményében nagyon szűkszavúan fogalmazott. Azt írják, a nő holttestére szerdán, az esti órákban bukkantak rá a trafikban illetve, hogy az ügyben emberölés miatt indult nyomozás. A tájékoztatás brutális elkövetési módot említ.

A megyei főkapitányság képet közölt, amelyen információik szerint a támadó látható. A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik felismerik, vagy vele kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek.

 Fotó: police.hu

Furcsán jár

A ismeretlen személyazonosságú férfi körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor viselt ruházata egy kék színű, vállán szürke betétes, elől cipzáras munkásruha. Különös ismertetőjegye, hogy furcsán, kacsázva jár, kifelé álló lábfejtartással.

A rendőrség várja annak a hölgynek a jelentkezését is, aki 2015. április 22-én 17 óra 43 perc körüli időben be akart menni a dohányboltba.

Aki a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságon vagy az ingyenesen hívható 06/80-200-676-os telefonszámon, illetve a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának a 06-82-502-700-as telefonszámán, névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Megemlékezés

 

A DK MTI-hez eljuttatott közleménye szerint csütörtök este hét órakor a Kossuth téren gyertyagyújtással emlékeznek az eladónőre, majd elsétálnak ahhoz a trafikhoz, ahol dolgozott. A szervezők mindenkire számítanak egy mécses és egy szál virág kíséretében.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik