Közélet

Fagyizót vert szét az őrjöngő férfi

fagyi (fagyi, fagylalt, )
fagyi (fagyi, fagylalt, )

Több százezer forintos kárt hagyott maga után a 20 éves férfi, valószínűleg kábítószer hatása alatt állt.

A szarvasi férfi egy mindenszenti fagyizóba tért be még a hétvégén, először segítséget kért, mert azt gondolta, hogy valaki üldözi, majd törni-zúzni kezdett, írja a Délmagyar.

„Úgy tudjuk, itt szórakozott Mindszenten szombat éjszaka, majd a buli után teljesen önkívületi állapotba került. A környéken élők azt mesélték, hogy több udvarba is beugrott, mert azt hitte, valaki üldözi őt” – mondta a fagyizó tulajdonosa, aki szerint a férfi vagy alkohol, vagy kábítószer befolyása alatt állt. Miután a rongáló betért az üzletbe, először segítséget kért, majd hirtelen beugrott a pult mögé, ahol tombolni kezdett, ekkor az ott dolgozó alkalmazott kirohant az utcára és rendőri segítséget kért, akik előállították a férfit.

„A kár nagyságát még nem mértük fel, de több százezer forintról van szó. Csak a fagylalt értéke 150 ezer forint, de kiesett az aznapi bevétel is” – nyilatkozta a tulajdonos.

A bódult őrjöngő megrongálta a fagyipultot, a pénztárgépet, a vezetékeket kitépte a falból, a fagylaltot pedig azért kellett kidobni, mert a betört pult üvegszilánkjai közéjük estek. A 20 éves férfi ellen garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

De a szóban forgó fagylaltozót kitakarították és már tegnap délután újra kinyitottak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik