Közélet

Eltűnt gyáli fiú – A rendőrök már tudhatnak valamit a szülők szerint

elrabolt fiú (elrabolt fiú)
elrabolt fiú (elrabolt fiú)

"Egyfelől titkon örülök, hogy a hatóságok hallgatnak, hisz addig sem kapunk egy esetleges rossz hírt. Másfelől tényleg kiborító ez a helyzet" - mondta az aggódó apa.

Felőrli a családot a várakozás, miután 19 éves fiukról, Patrikról már több mint egy hete nem hallottak semmit. A fiatal édesanyja összeroppant, édesapja próbálja tartani a lelket mindenkiben. ‘”A várakozás idegtépő, cammognak a percek, mintha megállt volna az idő. Mindeközben mi sem tudunk semmit, a hatóságok nekünk sem beszélhetnek, nehogy esetleg elkotyogjunk valamit, amit titokban akarnak tartani. Még az is lehet, hogy ők már tudnak valamit. Legalábbis ebben reménykedem” – mondta a férfi a Blikknek, aki ezer százalékig biztos abban, hogy fia nem önszántából tűnt el, erőszakkal kellett, hogy elcipeljék.

“Egyfelől titkon örülök, hogy a hatóságok hallgatnak, hisz addig sem kapunk egy esetleges rossz hírt. Másfelől tényleg kiborító ez a helyzet” – taglalta. Szerinte gyermeke családcentrikus fiú, akinek esze ágában sem lett volna eltűnni. Ha gondja lett volna, elmondja.

Mint ismert, aggasztó körülmény, hogy Patrik eltűnésekor a barátaival bulizó fiú körül feltűnt egy ismeretlen férfi is. A barátok elmondása szerint be is mutatkozott nekik. Egy igazolványt mutatott, és azt mondta, Kiril Petrovnak hívják, és ukrán kamionos. Az idegen trafikot keresett, ehhez kért segítséget. A férfi együtt ivott a fiúkkal, majd Patrikkal, a barátjával, Dáviddal és az ukránnal hazafelé indultak. Újdonsült „barátjuk” azonban idővel egyre agresszívabb lett. Dávid később elmesélte Patrik apukájának, az ukrán mindent megtett, hogy szétválassza őket. Később Dávid ott is hagyta őket, másnapra Patriknak nyoma veszett.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik