Közélet

Tatai gyerekgyilkosság: megszólalt a rendőrnő

Megdöbbentő részleteket árult el a tatabányai járőr, Berényi Orsolya a Zsaru magazinnak.

„Kopogtattunk. Á. Anikó (41) résnyire kinyitotta a szobaajtót, majd amikor meglátott minket, azonnal vissza akarta csukni” – emlékezett vissza a tatabányai járőr, Berényi Orsolya a nyolcéves Laura holttestének megtalálására.

„Betoltam az ajtót, bementünk. A szobában az éjjeliszekrényen megláttam egy kést, szóltam a kollégámnak, tegye a távolabbi komódra. A nő az egyik ágyon ült, a másik be volt vetve. Odaléptem, felhajtottam az ágytakarót. A kislány ott feküdt hanyatt. Nem volt pulzusa, a nyakán szorításnyomot láttam, a mellkasán pedig temérdek szúrást. A nő ekkor felpattant, és a komód felé indult, ahol a kés volt. A kollégám megbilincselte” – mesélte a rendőrnő a Zsaru magazinnak, amelyet a Blikk szemlézett.

A kegyetlen anya a kihallgatásán csak annyit mondott: „Az a lényeg, hogy amikor megtörtént az eset, nem voltam magamnál.” Április negyedikére virradó éjjel ugyanis elmondása szerint több mint harminc nyugtatót szedett be, amire két üveg pezsgőt ivott. Ugyanakkor jó előre mindent leírt a búcsúlevelében, amit a szobájában hagyott.


Fotó: Police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik