Közélet

Puszta kézzel gyilkolhatott a férfi Zalaegerszegen

Képtelen volt beletörődni a szakításba az a 21 éves férfi, aki a gyanú szerint szombat éjjel megölte 18 éves barátnőjét Zalaegerszegen – írja a Bors.

B. Júlia évekig együtt járt B. Barnabással, de a lány már hónapokkal korábban szakított vele. Szombat este újra találkoztak az egyik szórakozóhelyen, onnan sétáltak ki a közeli Parkerdőbe – értesült a Bors. A lány nem akarta újrakezdeni, a fiú ettől vadult be. A lap szerint B. Barnabás puszta kézzel fojtotta meg a lányt, és elmenekült.

A főváros felé száguldó – egyébként a Budapesti Gazdasági Főiskolán tanuló – Barnabás balesetet szenvedett, de kisebb sérülésekkel megúszta. Először a keszthelyi kórházba vitték, majd átszállították a megyei kórházba, ahol 72 órás megfigyelésre benntartják. Rendőrök őrzik a szobája ajtaját, a családtagjai sem beszélhetnek vele.

B. Barnabás semmire nem emlékszik. Azt még nem tudni, hogy a fejét ért ütés vagy a tette következményeitől való rettegés okozza ezt.

Mint azt vasárnap megírtuk, megöltek egy 18 éves lányt Zalaegerszegen, feltételezett gyilkosa nem sokkal később balesetet szenvedett, kórházban őrzik a rendőrök. A gyilkosság gyanúsítottja egy 21 éves zalaegerszegi férfi, aki a bűncselekmény elkövetése után autóba ült és elhajtott a helyszínről, azonban a 76-os főúton, Sármellék és Fenékpuszta között balesetet szenvedett. A karambolban megsérült férfit a mentők a keszthelyi kórházba szállították, majd a megyei kórházba vitték át, ahol rendőrök őrzik.

Az MTI tudósítója azt látta a gyilkosság helyszínén, hogy a parkerdő szélén még a délelőtti órákban is dolgoztak a rendőrök, a helyszínelők fémdetektorokkal kutatták át az erdős, füves területet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik