Közélet

Tatai gyerekgyilkosság: régóta készült tettére az anya

tatai gyerekgyilkos (tatai gyerekgyilkos)
tatai gyerekgyilkos (tatai gyerekgyilkos)

Három évvel ezelőtt sms-ben üzent a gyerek apjának, hogy rendeljen koporsót, mert végez a kislánnyal.

Fehér koporsót rendelj, mert végzek magammal és a lányoddal is – írta SMS-ben három évvel ezelőtt a nő az akkor 5 éves gyermeke apjának, amikor egy nap magával vitte Laurát. A férfi értesítette a rendőrséget, akik már várták az anyát és a kislányt – írja a Blikk.

A nőt nem sokkal később kiengedték, pedig a gyámhatóságnál bejelentést tett egy kocsma tulajdonosa is, hogy rendszeresen ott iszik a gyerekkel, miközben gyógyszereket szed be – nyilatkozta a gyerek apja a Blikknek.

A tragédia napján hiába hívtam Ágnest, hiába kértem, hogy beszélhessek Laurával. Mindig csak SMS-eket írt. Mindenféle kifogás volt az üzenetekben, hogy vásárolnak, játszótéren vannak, pedig akkor Larácskám már nem élt – idézte a lap a férfit.

Mint ahogy arról beszámoltunk, a tatabányai nő puszta kezével fojtotta meg, majd 106 késszúrással döfködte össze gyermekét. Az asszony búcsúlevelet is hagyott, amelyben azt írta, ha ő nem lehet a 8 éves Laura anyja, akkor más se legyen. A nőt elfogták a rendőrök, és beismerte tettét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik