Közélet

Ütköztek a fiatal robogósok, meghalt a lány – szemtanúkat keresnek

Motoros (motoros, )
Motoros (motoros, )

A rendőrség segítséget kér, hogy tisztázni tudják a körülményeket.

Szemtanúkat keres a rendőrség a március 24-én, Kemenesszentmárton és Celldömölk között történt halálos baleset kapcsán. Az ügyben egy 15 éves fiú ellen folyik eljárás halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt. 

A jelenlegi adatok szerint a celldömölki tinédzser – Derbi típusú segédmotoros kerékpárjával – a 8611-es számú úton közlekedett Kemenesszentmárton felől Celldömölk irányába az ominózus napon, 18 óra 30 perc körül. A 41-es kilométerszelvénynél, egy balra ívelő kanyarban áttért a menetiránya szerinti bal oldali sávba, ahol karambolozott egy Yamaha robogóval. A kétkerekűn egy lány utazott, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban meghalt.

A Sárvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetet látta vagy annak körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16 óra között, péntek: 8-13 óra között), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik