Közélet

Agyonvertek egy nőt Nádudvaron

A kórházban derült ki, hogy a 60 éves nőt bántalmazták; az öccsét gyanúsítják a bűncselekménnyel.

A debreceni rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki a megalapozott gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazott egy 60 éves nádudvari nőt, hogy belehalt sérüléseibe.

A nyomozás adatai szerint egy nádudvari férfi hétfőn éjfél előtt mintegy fél órával értesítette az orvosi ügyeletet, hogy vele élő 60 éves testvére nem lélegzik. Az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint nem lehetett kizárni, hogy a sértett halálát idegenkezűség okozta.

A rendőrök a helyszíni szemle és adatgyűjtés alkalmával beszerzett adatok, valamint a részletes igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján megállapították, hogy a nő bántalmazás során szerezte a sérüléseit, amelyek következtében elhunyt – tette közzé a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán hajnalban a rendőrség honlapján.

A nyomozók a bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogtak és előállítottak egy 58 éves helyi férfit, akit gyanúsítottként kihallgattak, majd őrizetbe vettek. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen – írja közleményében a rendőrség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik