Közélet

Meghalt egy gyerek az M7-esen

autópálya (autópálya)
autópálya (autópálya)

Egy másik gyermeket és két felnőttet a mentők kórházba szállítottak, a leállósávban megindult a forgalom.

A hírt a Somogy Megyei Rendőr-főkapitánysága közölte az MTI-vel. A rendőrök a forgalmat a 105-ös kilométernél leterelik a 7-es főútra. Az autópályára a 98-as kilométernél lehet visszatérni.

Egy olvasónk jelezte, egy autó a feje tetejére állt, Siófok és Zamárdi között, a mentők és a rendőrség már a helyszínen van.

A Katasztrófavédelem Facebook-oldala szerint kisteherautóval karambolozott egy személyautó, az  autópálya siófoki szakaszán, a főváros felé vezető oldal 102-es kilométerénél. Az elsődleges információk alapján egy gyermek életét vesztette a balesetben, hárman pedig megsérültek, őket a mentők ápolják. A siófoki hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket és részt vesznek a műszaki mentésben. Mivel a helyszínre mentőhelikopter is érkezett a sztráda érintett oldalát teljes szélességében lezárták a mentés idejére.

Méhes Dóra a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: az első adatok szerint egy Budapest felől érkező autó vezetője elvesztette uralmát a jármű felett, a gépkocsi átrepült a szalagkorlát felett és a főváros felé vezető oldalon összeütközött egy kisteherautóval.

A rendőrök a forgalmat a 105-es kilométerszelvényben leterelik a 7-es számú főútra. Aki az M7-es autópályán szeretné folytatni útját, a 98-as kilométerszelvényben térhet vissza.

UPDATE – 20:20

Megindult a forgalom a leállósávban az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán – közölte a rendőrség péntek eset a honlapján.

UPDATE – 20:40

Ismét zavartalanul lehet közlekedni az M7-es autópályán a Budapest felé vezető oldalon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik