Közélet

Furgonba tuszkoltak egy nőt Budapesten – újabb részletek

autó erőszak (autó erőszak)
autó erőszak (autó erőszak)

A férfi saját feleségét kényszerítette autójába. Úgy tudjuk, nem ez volt az első eset, hogy rátámadt a nőre, válófélben voltak.

Saját feleségét tuszkolta furgonba egy férfi kedden Budapesten –  közölte a rendőrség szerdán. A támadó is gázspray-t használt. Információink szerint szemtanúk látták az esetet, ők értesítették végül a rendőrséget.

Úgy tudjuk, nem ez volt az első eset, hogy a gyanúsított rátámadt a nőre: néhány hete a munkahelyéről próbálta elráncigálni őt. Kerestük a rendőrséget, információik szerint nincs folyamatban lévő eljárás ellene.

Ahogy arról elsőként beszámoltunk, az eset a Szerencs utcában történt, a furgon lefékezett, és betuszkolta a nőt a járműbe. Információnk szerint erőszakoskodott vele, de a rendőrség még vizsgálja az okokat, mint azt szerdai tájékoztatásukban is írják. Úgy tudni, a pár válófélben volt.

Értesülésünk szerint a nő is gázpray-t vetett be, így menekült meg. Értesülésünk szerint a férfi furgonjában  bilincset, láncot, ragasztószalagot, hamis rendszámot, takarót és hamis rendszámot találtak. 

A 45 éves támadót személyi szabadság megsértésével gyanúsítják. Jelenleg őrizetben van. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik