Közélet

Drogproblémái miatt került kórházba a szüleit megölő férfi

zuglói gyilkos (zuglói gyilkos)
zuglói gyilkos (zuglói gyilkos)

A támadó az egyik közösségi oldalon kick-box Európa-bajnoknak vallotta magát, szobája tele van érmekkel.

Drogproblémái miatt hagyhatta abba a bokszot az a 34 éves férfi, aki sátánnak hitte magát és burtálisan kivégezte szüleit. A férfi vasárnap esett édesanyjának és édesapjának, a vérfürdő után pedig véres ruhában bolyongott a városban.

A Blikk megtalálta a támadó egykori olimpiai érmes bokszedzőjét, aki szerint volt tanítványa már huszonévesen a drogokhoz nyúlt. A férfi az egyik közösségi oldalon kick-box Európa-bajnoknak vallotta magát, szobája tele van érmekkel

“Problémás gyerek volt, és ha olyannal kesztyűzött, aki nála gyengébb volt, azonnal kiélte magát. Tehetsége ugyan volt a sporthoz, de mentálisan nem mindig tudta állni a sarat “– mesélt volt tanítványáról az egykori edző, aki a Nyíregyházi Vasutas Sport Clubban dolgozott annak idején.

Nagyjából tíz éve, 2005 környékén a tudatmódosító szerek miatt kerülhetett szanatóriumba.

Ahogy arról hétfőn beszámoltunk, a férfi azzal hívta fel a rendőröket, hogy “én vagyok a sátán, megöltem a szüleimet és magammal is végezni fogok”. Mint azt megtudtuk, az áldozatokat fiuk halálra késelte, több szúrást ejtett a testükön. A holttestekre az egyik szoba előtt találtak rá a kiérkező egyenruhások, egymás mellett. Információink szerint a 34 éves gyanúsított nem élt együtt szüleivel, de gyakran elment hozzájuk, ilyenkor általában pénzt akart. Feltételezik, hogy vasárnap este is emiatt pattant ki majd torkollott tragédiába a vita. Ugyanakkor nagy valószínűséggel vizsgálni fogják az elmeállapotát is. Az már a rendőrség kora délutáni tájékoztatásából is kiderült, hogy a támadó zavartan viselkedett. Úgy tudjuk, gyakran ivott is. Kedden arról írtunk, hogy a férfit a rendőrök a kórházban hallgatták ki ismét, akkor – ahogy korábban is – beismerte, hogy ő végzett szüleivel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik