Közélet

Gyilkosság Zuglóban – beszélt a rendőröknek a szüleit megölő férfi

zuglói gyilkos (zuglói gyilkos)
zuglói gyilkos (zuglói gyilkos)

Továbbra is elismeri, hogy ő a gyilkos. Az egyenruhások a kórházban hallgatták ki.

Kihallgatták a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint megölte szüleit vasárnap késő este zuglói otthonukban. A Hír24 úgy tudja, továbbra is beismeri, hogy ő végzett szeretteivel – ahogy tette azt már az elfogásakor. Miután megtalálták, a mentők kórházba vitték, a nyomozók is ott beszéltek vele, egyelőre ugyanis sérülései miatt bent tartják.

Ahogy arról hétfőn beszámoltunk, a férfi azzal hívta fel a rendőröket, hogy “én vagyok a sátán, megöltem a szüleimet és magammal is végezni fogok”. Mint azt megtudtuk, az áldozatokat fiuk halálra késelte, több szúrást ejtett a testükön. A holttestekre az egyik szoba előtt találtak rá a kiérkező egyenruhások, egymás mellett. Információink szerint a 34 éves gyanúsított nem élt együtt szüleivel, de gyakran elment hozzájuk, ilyenkor általában pénzt akart. Feltételezik, hogy vasárnap este is emiatt pattant ki majd torkollott tragédiába a vita. Ugyanakkor nagy valószínűséggel vizsgálni fogják az elmeállapotát is. Az már a rendőrség kora délutáni tájékoztatásából is kiderült, hogy a támadó zavartan viselkedett. Úgy tudjuk, gyakran ivott is.

A férfit egyébként egy órával a bejelentés után, az Erzsébet körúton fogták el cellainformációk alapján. Ruháját vér borította. A Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfő délután közölte: a gyanúsítottnak jól látható sérülései voltak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik