Közélet

Helyi lehetett a 4-es főúti sorozatgyilkos

4-es-fout-gyilkossag-(v(960x640).jpg (gyilkosság a 4-es főúton)
4-es-fout-gyilkossag-(v(960x640).jpg (gyilkosság a 4-es főúton)

Új erőre kapott a nyomozás, nagy erőkkel keresik, ki ölhetett meg öt prostituáltat Jász-Nagykun-Szolnokban évekkel ezelőtt.

Felkorbácsolta az indulatokat a hozzátartozók körében, hogy új lendületet vett a Karcag környéki sorozatgyilkos utáni hajsza – írja a Blikk. A gyilkos az évek során öt prostituáltat gyilkolt meg a 4-es főút mentén.

L. Erzsébet édesanyja a lapnak azt mondta: el tudja képzelni, hogy a lányát olyan ember ölte meg, aki a hétköznapokban normálisan él, akár családja is van, de így éli ki beteges vágyait.

A környéken 22 ezer családhoz juttattak el szórólapot a rendőrök, az új erőre kapott nyomozás híre gyorsan végigsöpört Jász-Nagykun-Szolnok megyében. A találgatások szerint helyi lehet az elkövető, a rendőrök és az egyik eltűnt lány barátnője is ezt gyanítják. A 18 éves Angéla 2010-ben egy kamionparkolóban beült egy bordó autóba, aztán soha nem látták többé. Barátnője szerint már kevés a remény a tettes előkerítésére, öt év alatt bármi történhetett – lehet, hogy a gyilkos felakasztotta magát, vagy elköltözött, mondta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik