Közélet

Eltűnt egy nő és kétéves kisfia Somogyban

tóth szandra (tóth szandra)
tóth szandra (tóth szandra)

A 27 éves anya - gyermekével - decemberben költözött el kaposvári címéről, ám azóta nem adott életjelet magáról.

Eltűnés miatt keresi a Kaposvári Rendőrkapitányság Tóth Szandrát és kisfiát. A 27 éves nő december 11-én költözött el kaposvári címéről, hogy hová, nem tudni. Azóta nem jelentkezett.

A fiatal anya 170 centiméter magas, vékony testalkatú, zöld szemű, haja festett fekete. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert. Gyermeke vékony testalkatú, szőke hajú és körülbelül 98 centiméter. Búzakék színű dzseki, szürke overál és ugyancsak szürke csizma volt rajta.

Fotó: police.hu

A Kaposvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Tóth Szandrának és kisfiának tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik