Közélet

Szexvideókkal zsaroltak egy nőt Zalában

Orgazmus 1 (szex, orgazmus, )
Orgazmus 1 (szex, orgazmus, )

A fiatalember azzal állt elő, ha nem kap kétszázezer forintot, a felvételek felkerülnek az internetre. Valójában a videókat már korábban letörölte.

Megpróbálta megzsarolni volt barátnőjét egy 26 éves fiatalember Zalában. Az ügyészség most vádat emelt ellene.

A 26 éves zsaroló 2012 szeptemberéig volt együtt párjával. Kapcsolatuk alatt több erotikus tartalmú házi videó készült, amelyeket a fiatalember szakításukat után megsemmisített, ám erről volt barátnője nem tudott. 2015. február 24-n találkát kért tőle azzal az indokkal, hogy egy fontos dolgot akar elmondani neki. Zalaegerszegen, egy Berzsenyi úti parkolóban találkoztak, a nő beült a kocsijába, ahol a vádlott először elkérte a mobiltelefonját, szétszedte, majd közölte vele, hogy fizetnie kell kétszázezer forintot, ellenkező esetben elhíreszteli a városban, hogy 2012-ben pénzt lopott a testvérétől. Ám ez valójában nem történt meg, így a nő nem vette komolyan a fenyegetést.

Ezt látva a volt barát azzal állt elő, hogy – amennyiben nem fizet – az említett szexvideók az interneten landolnak. A nő megígérte, pár nap alatt összeszedi a pénzt. De nem így tett: másnap a rendőrséghez fordult.

Megállapodtak, hogy találkoznak. A nő beszállt a kocsijába, egykori párja először a Bíró Márton utcába, majd a Pázmány Péter utcába hajtott, ahol megtörtént a pénz átadása. Amikor a nő kiszállt, a rendőrök elkapták a zsarolót, az átvett összeget pedig lefoglalták.

A fiatalember zsarolás kísérlete miatt áll bíróság elé hamarosan – tudtuk meg a Zala Megyei Főügyészségtől kedden.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik