Közélet

Gyereket szült nevelőapjának a megerőszakolt kisteleki tini

család, erőszak, bántalmazás (család, erőszak, bántalmazás)
család, erőszak, bántalmazás (család, erőszak, bántalmazás)

A férfi megfenyegette a lányt, ha beszélni mer, baja esik.

Megerőszakolta nevelt lányát egy férfi Kisteleken, a kamasz 15 évesen, az első erőszak után terhes lett. Kisfia tavaly januárban született meg  – írja a Zsaru magazin.

A lap szerint az 55 éves férfi 1999-ben lépett élettársi kapcsolatba áldozata  anyjával, és magához vette az akkor mindössze 18 hónapos kislányt.  A párnak három közös gyermeke is született. A nyomozás adatai szerint a nevelőapa először a család ópusztaszeri tanyavilágban lévő házában erőszakolta meg a lányt 2013 tavaszán. Rávetette magát, simogatta, levetkőztette és befogta a száját, hogy ne tudjon sikítani. Megfenyegette, hogy baj lesz, ha bárkinek is beszél. Nem ez volt az egyetlen alkalom, hogy megerőszakolta.

Amikor a baba megszületett, a férfi rávette a tinédzsert, mondja azt, egy olyan fiú a pici apja, aki meghalt motorbalesetben. A most 17 éves lány a múlt héten, egy barátnőjének mondta el, hogy mi az igazság. Ő ment el a rendőrségre. A férfit elvitték a rendőrök, és 18. életévét be nem töltött, nevelése alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik